szpinak | żółtko | suszony pomidor | parmezan | pini
pikle | wiśnia | rum | orzech laskowy
piernik | burak | kwaśna śmietana | czarna porzeczka
avocado | soja | marakuja | wasabi | beurre blance
Smażona - pietruszka | wanilia | koper włoski || Zapiekana - beszamel | boczek | por || Ceviche - avocado | marakuja | wasabi
czerwona cebula | żółtko | cykoria | sos ponzu
jabłko | cykoria | agrest | orzech laskowy | trybula
pietruszka | gruszka | morwa biała | migdały
Le Gall Premium „2”
beszamel | boczek | por | natka
ziemniak | żółtko | maślanka | koper | brioche
wołowina | ravioli lubczykowe | warzywa korzeniowe
kawa | jabłko | orzech laskowy
ser migdałowy | ziarna
buraki | żurawina | radicchio | czarny bez | demi glace
seler | jabłko | krokiet truflowy | trawa żubrowa
grzyby | pory | ziemniaki dauphine | sos truflowy
marchew | puree ziemniaczane | trybula | sos pieprzowy
polędwica wołowa | grzyby | ciasto francuskie | chrupiące warzywa | ziemniaki dauphine |sos pieprzowy
kawior z troci | dynia | brukselka jarmużowa | sos cytrynowy
koper włoski | pietruszka | wanilia | sos bisque | koper
tuńczyk | troć | kalmar | oliwa E.V | kapary | sałata rzymska | pomidory
topinambur | orzech laskowy | parmezan
brokuł | dynia | koper
duxelles grzybowe | trufla | ziarna
czarna porzeczka | cynamon | mięta
biały mak | marcepan | rokitnik | melisa
biała czekolada | koper włoski | jogurt | pistacja
calvados | kokos | hibiskus
po uprzedniej rezerwacji i ustaleniu przez Państwa wersji menu - do wyboru mamy menu rybne bądź klasyczne, zawierające i ryby i mięsa. Dostępne od poniedziałku do piątku od godz. 17:00 do 21:00. Rezerwacje na menu degustacyjne przyjmujemy z jednodniowym wyprzedzeniem.
Do menu degustacyjnego nasz sommelier przygotował wine pairing. Składa się na niego 5 kieliszków specjalnie wyselekcjonowanych i dobranych do dań z menu degustacyjnego win.