ser z orzechów nerkowca | mięta
buraki | rabarbar | migdały | nasturcja | oliwa E.V
groszek | koper włoski | cykoria | pomarańcza | beurre blance | trybula
Smażona - szparagi | groszek | palone masło || Zapiekana - beszamel | boczek | por || Ceviche - shimeje | ponzu truflowe | szczypiorek
szparagi zielone | ogórek | bergamotka | maślanka | koper
kozi ser | cykoria | radicchio | winogrono | sos orzechowy
kukurydza | nowalijki | sos truflowy
ziemniak | żółtko | maślanka | koper | brioche
beszamel | boczek | por | natka
Le Gall Premium „2”
wołowina | nowalijki | koper
zielone szparagi | rzodkiewka | migdały
krokiet ziołowy | buraki | rabarbar | pyłek pszczeli | demi glace
pietruszka | jabłko | orzech laskowy | oregano | sos suprime
foie gras | buraki | rabarbar | sos truflowy
marchewka | groszek cukrowy | seler | pistacje | sos koperkowy
seler | kapary | cytryna | natka | wiosenna sałata | sos cytrynowy
kapusta młoda | zielone warzywa | czosnek niedźwiedzi | ziemniaki duphines
zielone szparagi | sałata rzymska | ser kamiennogórski | sos pieprzowy | młode ziemniaki | maślanka | koper
polędwica wołowa | grzyby | ciasto francuskie | sos pieprzowy | młode ziemniaki | maślanka | koper wiosenna sałata | sos cytrynowy
groszek cukrowy | migdały | natka
dziki brokuł | cukinia | pistacja | trybula
winogrono | sos chimichurri | migdały | bergamotka
rabarbar | lody śmietankowe | szczawik zajęczy
mascarpone | kokos | truskawki | krem angielski | mięta
biała czekolada | malina | karmel | pistacje | lody marakuja | nasturcja
truskawki | pistacje | lody marakuja
po uprzedniej rezerwacji i ustaleniu przez Państwa wersji menu - do wyboru mamy menu rybne bądź klasyczne, zawierające i ryby i mięsa. Dostępne od poniedziałku do piątku od godz. 17:00 do 21:00. Rezerwacje na menu degustacyjne przyjmujemy z jednodniowym wyprzedzeniem.
Do menu degustacyjnego nasz sommelier przygotował wine pairing. Składa się na niego 5 kieliszków specjalnie wyselekcjonowanych i dobranych do dań z menu degustacyjnego win.