NextGenerationUE

Tytuł projektu: Dywersyfikacja działalności La Maddalena Ziajka Nowaczyk i wspólnicy Sp. Komandytowa w województwie Dolnośląskim w mieście Wrocław, poprzez rozwój usług restauracyjnych i dywersyfikację o nowe usługi cateringowe – region nr 5.
Planowane działania (zadania) w ramach projektu oraz planowane do osiągnięcia efekty:
Przedsięwzięcie obejmuje pięć kluczowych obszarów rozwoju:
- Rozszerzenie Działalności: Produkcja pieczywa i wyrobów ciastkarskich: Wprowadzenie nowego produktu do oferty: świeżo wypiekanego pieczywa, ciast i ciastek, dostępnych zarówno dla klientów restauracji, jak i w ramach usług cateringowych
- Dywersyfikacja Działalności: Nowe Usługi cateringowe: Zapewnienie kompleksowych usług cateringowych na imprezy i przyjęcia, w tym na świeżym powietrzu, które nie były dotąd świadczone i oferowane
- Zielone inwestycje
- Cyfryzacja
- Szkolenia pracowników
Celem przedsięwzięcia jest kompleksowy rozwój restauracji La Maddalena, obejmujący rozszerzenie działalności, dywersyfikację usług, zielone inwestycje, cyfryzację oraz szkolenia pracowników. Te działania mają na celu zwiększenie konkurencyjności, odporności na kryzysy, optymalizację kosztów i wzrost przychodów restauracji.
Cele te będą możliwe do osiągnięcia dzięki przeprowadzeniu działań inwestycyjnych, doradczych i szkoleniowych.
Grupy docelowe:
- LA MADDALENA ZIAJKA, NOWACZYK I WSPÓLNICY
- pracownicy LA MADDALENA ZIAJKA, NOWACZYK I WSPÓLNICY,
- osoby niepełnosprawne chcące skorzystać z naszej oferty,
- wszystkie osoby korzystające z usług kawiarnianych i restauracyjnych, turyści, osoby zainteresowane ofertą na wynos i ofertą cateringową
Koszt przedsięwzięcia i wartość dofinansowania z UE:
Ogółem: 509 409.34 zł Kwalifikowane: 414 153.93 zł Wartość dofinansowania z UE: 372 738.54 z